martes, 28 de julio de 2009

Reunió amb l'Ajuntament

Una representació de la Plataforma Salvem el Terrassa s'ha reunit avui amb el regidor d'Esports, Alfredo Vega i el cap del servei d’esports, Carles Sánchez, per parlar sobre la situació del Terrassa i el paper que l'Ajuntament està jugant per tal de trobar solucions.

Els responsables municipals han atès molt amablement les peticions de la Plataforma i s'han mostrat optimistes en què es trobarà una solució satisfactòria per a l'entitat i la ciutat. Vega ha explicat com l'Ajuntament ha fet i continua fent gestions des del moment en què es decreta la liquidació de la societat anònima i, sobretot, després de conèixer la no-autorització de la RFEF a concedir els drets federatius a una SL.

Demà dimecres tindrà lloc a Madrid una reunió entre el president de la RFEF, Ángel María Villar, amb els assessors jurídics de la RFEF, el regidor d'Esports Alfredo Vega i el principal propietari de TFC Sport SL Manel Ferrer. Segons Vega, l'Ajuntament, representat en la seva persona, viatja a Madrid en busca de solucions concretes que, un cop conegudes demà, si és que n'hi ha, s'hauran de portar a terme entre dijous i divendres.

Vega també ha explicat que, en cas de no haver-hi solucions possibles i s'hagi de trobar una fórmula per continuar amb l'entitat de futbol que porta el nom de la ciutat en una categoria inferior, es faria també tot el possible, tot i que ara mateix la prioritat és mantenir la categoria de Segona B.

Vega també va aclarir el punt de l'auditoria al TerrassaSports. L'auditoria, com totes i com diu la llei, no és pública, però sí que ho són tots els seus resultats. En aquest sentit, un decret municipal fixa com a data límit el 31 de juliol perquè el centre esportiu presenti la informació que mancava i per la qual es va obrir un expedient.

Des de la Plataforma Salvem el Terrassa creiem que el més convenient ara mateix és esperar tres dies, fins que acabi el mes, ja que en aquests moments cap iniciativa solucionaria un problema que està en mans de la Justícia i dels serveis jurídics de la RFEF. Un cop se sàpiga tot el dia 1 d'agost, considerarem les accions que s'hagin de fer; de la mateixa manera, en cas que demà la RFEF doni una resposta definitiva i per la seva transcendència requereixi una mobilització immediata de l'afició, la Plataforma intervindrà el més aviat possible.

No hay comentarios:

Publicar un comentario